strand och stad

Ack, nu har det drojt alldeles for lange igen. Mitt forsvar ar att jag hellre spenderar mina dollar pa raspados och chickenbussar an ett smartsamt langsamt internet.

Sa, efter Boquete bestamde vi oss for att aka till en Ecolodge, Lost and Found, uppe i bergen. Och nar vi antligen hittade dit var det verkligen vart det. 10-poangsutsikt, underbara djungelpromenader, vilda djur och frisk luft. stannade i tre natter, blev sonderbitna av flugor, som ar tio ganger varre an myggor, och langtade till standen.



Sagt och gjort, vi gillade namnet Santa Catalina och stranden visade sig vara en hojdare. Invigde vart nya talt pa sjalvaste stranden (att sova pa sand later skont, men ar efter ett tag ungefar som att sova pa cement, speciellt utan liggunderlag).



Harligt med beach life nagra dagar igen...



Vi gillade det dar med att campa pa stranden och fortsatte till tva andra fina strander. Sedan var det dags for det oundvikliga: Panama City. De centralamerikanska huvudstader vi hittills har stott pa har varit, eh, hemska. Men Panama City ar faktiskt mycket battre. Har finns det spannade affarer och vegetariska restauranger. Ikvall ska vi ga ut och se vad natten har att erbjuda, Panamaborna ska tydligen vara grymma pa att festa... 

Pa mandag flyger vi till Havanna, dar blir det annu varre bullar med internet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0